Nové, ještě lepší jídelníčky jsou tady

22.1.2017

Názory na zdravou stravu se neustále vyvíjí a reagují na nejnovější poznatky. To, co bylo dříve považováno za zdravé je nyní zatracováno a naopak. I my reagujeme na nové trendy v jídle a konzultujeme skladbu menu s nutričními terapeuty. Naši věrní zákazníci, kteří od nás odebírají FFMenu dlouhodobě, tak pocítí několik změn. Tou nejzásadnější je, že zařazujeme do jídelníčků vepřové libové, takže si i milovníci tohoto druhu masa přijdou na své. 

Vepřové maso bude nejnovější novinkou v našich jídelníčcích. Věříme, že se díky naší chutné úpravě stane oblíbených chodem zákazníků. Dříve bylo vepřové maso považováno za nevhodné, protože je tučné. Má v sobě ale velké množství aminokyselin, a z tohoto důvodu je vhodné ho alespoň občas zařadit do svého jídelníčku. Vepřové maso může vyrovnat případnou nerovnováhu aminokyselinového spektra. Navíc obsahuje vitamíny skupiny B nebo draslík.

Budeme vždy vybírat výhradně libové maso, jako kýta, kotlety zbavené tuku nebo panenku.

Obecně se ruku v ruce s novými trendy zasadíme o zvýšení přírodních tuků (nachází se v ořechách, smeínkách, rybách atd.). 

Budeme rádi, zaznamenáte-li změnu, když nám dáte vědět, jak Vám chutná.

Hezký den všem příznivcům :)